Over ons

Bij Prettyone nagelstudio en beauty salon in Purmerend vinden we persoonlijke aandacht voor de klant ontzettend belangrijk. Onze ervaren en professionele medewerkers luisteren naar uw wensen en geven deskundig advies over de behandeling die het beste bij u past.

We bieden een uitgebreid scala aan beauty behandelingen, waaronder manicure en pedicure, wimperextensions of wimperlifting, wenkbrauwbehandelingen, permanente make-up, tanden bleken en massages.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met steriele instrumenten en iedere klant krijgt zijn eigen set vijlen. Daarnaast zorgen de stof- en geurafzuiging in onze nageltafels voor een schone en frisse salon. Bij Prettyone beauty salon bent u verzekerd van de beste en veiligste behandelingen.

Bij Prettyone Purmerend bieden we verschillende technieken en producten aan voor nagelverzorging, waaronder Acryl of Gel, Gellak en BIAB.

We werken alleen met producten die EU-goedgekeurd zijn en niet schadelijk zijn voor uw huid of nagels. Bij ons kunt u dus met een gerust hart ontspannen en genieten van onze professionele beauty behandelingen.

Bent u benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie? Kom dan gerust bij ons langs! Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste adviezen. Bij Prettyone nagelstudio en beauty salon in Purmerend zorgen we ervoor dat u er stralend en verzorgd uitziet, van top tot teen.